Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorii RAR, fără cuvinte Cum arată mașina care circula fără discurile de frână ale roților din spate! "Care poate fi logica?" (FOTO)

ro

14 Jan, 2023 10:48 3824 Marime text
foto: Registrul Auto Român Inspectorii Registrului Auto Român au avut parte de o nouă surpriză! Este vorba despre o maşină care avea demontate discurile de frână ale roților din spate!
 

Colegii noștri de la RAR Caraș-Severin au verificat un autovehicul care a fost oprit de polițiștii rutieri și au constatat că îi lipseau discurile de frână ale roților din spate. Ați citit bine, discurile de frână nu mai existau, erau demontate!, informează inspectorii RAR. 


Iată anunțul făcut de Registrul Auto Român Oficial pe pagina de socializare 

Astăzi, de Ziua Mondială a Logicii, ne întrebăm care poate fi logica din spatele unui gest care iți pune în pericol viața, la propriu.

Colegii noștri de la RAR Caraș-Severin au verificat un autovehicul care a fost oprit de polițiștii rutieri și au constatat că îi lipseau discurile de frână ale roților din spate. Ați citit bine, discurile de frână nu mai existau, erau demontate!

Vă reamintim că deținătorii de autovehicule au obligația să le mențină în stare tehnică bună între două inspecții ITP, nu doar în preajma efectuării acestor verificări.

În primul semestru din anul 2022, 2.500 de vehicule dintre cele 37.573 verificate prezentau risc iminent de accident.

Le mulțumim colegilor că au scos din trafic acest autovehicul!

foto: Registrul Auto Român Oficial
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii