Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța își repară autospecialele din parcul auto (document)

ro

11 Jun, 2020 00:00 1707 Marime text
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța alocă peste 12 milioane lei pentru reparațiile autospecialelor
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța organizează o licitație publică pentru încheierea unui acord cadru pentru servicii de reparare și întreținere a autospecialelor din parcul auto.
Valoarea estimată a achiziției se ridică la suma de 12.346.950,41 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 29 iulie 2020.
Acordul-cadru are ca obiect servicii de reparare și întreținere a autospecialelor din parcul ISU “Dobrogea” al județului Constanța în perioada 2020-2022, obiect care a fost divizat în 11 loturi pentru a adapta dimensiunea contractelor individuale rezultate, astfel încât să corespundă mai bine nevoilor autorității contractante, precum și capacității operatorilor economici.
Autoritatea contractantă este interesată să achiziționeze pe de o parte piese de schimb și materiale necesare în procesul de întreținere a autovehiculelor, iar pe de alta parte servicii de întreținere și repararea autospecialelor din dotarea ISU “Dobrogea” al județului Constanța, în atelierele specializate ale operatorilor economici care sunt câștigătorii acordurilor cadru, ce fac obiectul prezentei proceduri. În derularea contractului se va avea în vedere faptul că orice serviciu de mentenanță preventivă și corectivă va fi achiziționat doar în baza unui contract subsecvent, semnat de către reprezentanții legali ai părților, numai în limita fondurilor alocate pentru anul bugetar respectiv.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii