Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandate puse în aplicare de polițiști în județul Constanța

ro

31 Jan, 2024 14:14 689 Marime text




 
  • În cursul zilei de ieri, 30 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Unitatea Teritorială de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 18 ani, față de care Judecătoria Constanța a dispus măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an și 9 luni pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată, potrivit IPJ Constanța.
Tânărul a fost condus în Centrul Educativ Târgu Ocna.
 
În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 39 de ani, pe numele căruia Judecătoria Galați a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Conform sursei, bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 60 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, conform sursei citate.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Citește și
Protestul polițiștilor din Constanța s-a anulat! Programul de lucru rămâne neschimbat pentru o perioadă de 3 luni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii