Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Constanța Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști, în ultimele 24 de ore

ro

04 Feb, 2024 18:53 740 Marime text




 
  • La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Seimeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice, potrivit IPJ Constanța.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, spun polițiștii.
 

De asemenea, la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 04.25, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, conform sursei citate.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, transmite IPJ.

 
Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 2 de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Aurel Vlaicu din satul 2 Mai, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
Acțiune preventivă a polițiștilor constănțeni în Năvodari
 
La data de 4 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.
 

„În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale la O.U.G 195/2002, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare”, menționează polițiștii constănțeni.

 
 
 Citește și
Tineri prinși în flagrant delict la furat de scule electrice, în județul Constanța (Galerie FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii