Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști în județul Constanța

ro

21 Feb, 2024 12:35 588 Marime text




 
  • La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 17.40, la sediul Serviciului de Siguranță Rutieră s-a prezentat un bărbat, de 34 de ani, care a declarat că în ziua precedentă ar fi fost implicat într-o tamponare, potrivit IPJ Constanța.
 
Astfel, polițiștii au stabilit că, la data de 19 februarie a.c., în jurul orei 02.00, bărbatul ar fi condus un autoturism pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța și ar fi lovit două vehicule parcate.
 

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, spun polițiștii.
 

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 17.05, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism, pe D.J. 223, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, trnsmite sursa citată.

 
Totodată, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 23.25, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Hatmanul Luca Arbore, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge”, precizează IPJ Constanța.

 
De asemenea, în aceeași zi., în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Adamclisi, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”.


 

La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 08.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul 1 Mai, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
 
 Citește și
Percheziții într-un dosar penal de furt calificat, la Constanța (FOTO+VIDEO)
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii