Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informații importante de la CFR Călători pentru elevii și studenții care călătoresc cu trenul după data de 6 iunie 2022

ro

20 May, 2022 11:55 3788 Marime text
CFR Călători. Foto: Facebook/CFR CălătoriÎn contextul apropierii vacanței de vară, pentru facilitarea călătoriei elevilor și studenților cu trenurile, CFR Călători precizează că în conformitate cu legislația în vigoare, adeverințele emise de unitățile de învățământ de apartenență care atestă calitatea de elev, precum și adeverințele emise de unitățile de învățământ de apartenență care atestă calitatea de student își mențin valabilitatea până la data de 06.06.2022 inclusiv.

Potrivit CFR Călători, după această dată, emiterea și verificarea în tren a legitimațiilor de călătorie pentru elevi se vor face pe baza carnetului de elev vizat pe anul școlar în curs, respectiv emiterea și verificarea în tren a legitimațiilor de călătorie pentru studenți se vor face pe baza legitimației de student pentru reducere/ gratuitate la transport vizată pe anul universitar în curs, conform reglementărilor în vigoare.

Mai multe informații despre procurarea biletelor – inclusiv online, pentru elevi și studenți, sunt disponibile prin accesarea linkului https://www.cfrcalatori.ro/reduceri-pentru-elevi-si-studenti/

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul administratorului infrastructurii feroviare www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul din staţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii