Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență pe drumurile din județul Constanța! Șoferi beți și fără permis, depistați de polițiști

ro

05 Jun, 2023 16:16 1177 Marime text
Șoferi beți și fără permis de conducere au fost depistați în trafic de polițiștii IPJ Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 4 iunie a.c., în jurul orei 08.35, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 39, în stațiunea Eforie Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.
 
La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia - Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Citește și: 

Județul ConstanțaSute de amenzi aplicate de polițiști în minivacanța de 1 iunie și Rusalii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii