Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incidența scade la malul mării Cheile Dobrogei. Semne de intrare în normalitate. Cu mic, cu mare, la relaxare (video)

ro

09 May, 2021 17:15 2729 Marime text
Constănțenii au ales natura, în această frumoasă zi de 9 mai, în detrimentul mall-urilor, sau al statului în casă.

A trecut un an de când ne luptăm cu acest virus invizibil, covid 19. Ne-am limitat atingerile, îmbrățișările și bătăile de încurajare pe umăr, într-un cuvânt, contactul fizic.

Tuturor ne este dor de contactul fizic, să stăm împreună și să respirăm aer curat. Așa au și făcut mulți constănțeni care au ales ca destinație de duminică, Cheile Dobrogei.

Vești bune la malul mării! Potrivit Prefecturii Constanța, incidența în municipiul Constanța, pentru ultimele 14 zile, este de 1,13 cazuri la mia de locuitori, în scădere față de ieri când a fost 1,2.

La nivelul județului Constanța, incidența este de 0,89 cazuri la mia de locuitori, în scădere față de ieri când a fost 0,94 cazuri la mia de infectări.

Și veștile bune nu se opresc aici. Astăzi, la Centru de Vaccinare din cadrul Centrului Expozițional Constanța, DSP Constanța împreună cu autoritățile locale și cu mai multe ONG-uri din județ, implicate în comunitatea pe două roți, dă startul campaniei ÎMPREUNĂ ÎNVINGEM PANDEMIA!

Dacă întrebăm mai multe persoane care sunt cuvintele pe care le-ar folosi pentru a descrie atingerile, acestea ar fi confort, căldură și iubire, pentru că de fapt, prin atingerea fizică, căpătăm acel sentiment securizant de apartenență. Iar nevoia de apartenență este adânc înrădăcinată în structura noastră.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii