Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident nefericit în Constanța Un copac a căzut peste o mașină pe strada Dragoslavele (FOTO+VIDEO)

ro

04 Nov, 2023 20:50 2513 Marime text
Un incident nefericit a avut loc astăzi, 04 noiembrie, pe strada Dragoslavele din Constanța, în urma căruia un copac a căzut peste o mașină, ca o consecință a Codului Galben de vreme severă de la Constanța. 

Evenimentul a avut loc în jurul orei 20:40, iar autoritățile au intervenit imediat pentru gestionarea situației.

ISU Dobogrea a prezentat un centralizator al efectelor negative ale fenomenelor meteorologice periculoase, azi, 04 noiembrie.

Este vorba despre 29 copaci degajați, 4 autoturisme avariate, 5 stâlpi de electricitate, 2 stâlpi RDS&RCS, 1 acoperiș al unei locuințe, 1 coș de fum al unei locuințe, au transmis reprezentanții ISU Dobogea.


Ce trebuie să facă o persoană dacă se trezeşte cu un copac pe maşină

Şoferii trebuie să plătească anual o poliţă de răspundere civilă auto, dar asigurarea aceasta nu prevede despăgubiri pentru cazurile în care maşina a fost avariată în urma unor fenomene naturale, în cazul de faţă, furtună. Dacă maşina a fost avariată de un copac căzut, oamenii pot da în judecată primăria sau administratorul străzii, asta pentru a recupera daunele.

Dacă există încheiată o poliţă de asigurare CASCO, lucrurile sunt mult mai simple. În acest caz, tot ce trebuie să facă o persoană este să anunţe compania de asigurări care a emis poliţa de cele întâmplate, iar agenţii vor veni, vor evalua duna şi vor repara maşina în cel mai scurt timp.



Citește și:

Efectele Codului Galben de vreme rea de la Constanța. Copaci și stâlpi de electricitate căzuți, dar și mașini avariate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii