Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Efectele Codului Galben de vreme rea de la Constanța. Copaci și stâlpi de electricitate căzuți, dar și mașini avariate

ro

04 Nov, 2023 20:39 1318 Marime text
foto: ISU Dobrogea

Meteorologii au anunțat pentru azi  o atenționare de tip cod galben de instabilitate atmosferică în perioada 4 noiembrie, ora 10.00-23.00, în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în jumătatea sudică a Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin intensificări ale vântului cu rafale de 55...65 km/h, izolat vijelii puternice (rafale de peste 70 km/h), averse moderate cantitativ, descărcări electrice și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor fi de 25...35 l/mp și izolat vor depăși 40 l/mp. Rafalele de vânt au determinat variații și căderi de tensiune la unele dintre stațiile de pompare și sursele de apă din județul Constanța

ISU Dobogrea a prezentat un centralizator al efectelor negative ale fenomenelor meteorologice periculoase, azi, 04 noiembrie.

Este vorba despre 29 copaci degajați, 4 autoturisme avariate, 5 stâlpi de electricitate, 2 stâlpi RDS&RCS, 1 acoperiș al unei locuințe, 1 coș de fum al unei locuințe, au transmis reprezentanții ISU Dobogea. 

Citește și:

Cod Galben de vreme rea la ConstanțaPene de curent în tot județul Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii