Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:42 05 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încep lucrările de reabilitare la Centrul de Plasament Antonio din Constanța

ro

22 Oct, 2021 00:00 706 Marime text
  • A fost emisă autorizația de construire pentru modernizările de la Centrul de Plasament Antonio
  • Sunt vizate trei căsuțe de lemn
 
Primăria Constanța a emis o autorizație de construire pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța pentru o investiție la Centrul de Plasament Antonio.
 
Mai exact, prin AC 861 din data de 21 octombrie 2021, DGASPC Constanța dorește să reabiliteze și să modernizeze trei căsuțe din lemn – Princhidelul, Spiridușul și Voinicelul din cadrul Centrului de Plasament Antonio, de pe strada Spiru Haret nr. 39b.
 
Documentul este valabil 12 luni de la emitere.
 
Amintim că la începutul anului 2020, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a organizat o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent achiziţiei serviciilor de proiectare şi asistenţă tehnică pentru reabilitarea şi modernizarea a trei căsuţe pentru Centrul de Plasament „Antonio“, respectiv şase căsuţe pentru Centrul de Plasament „Micul Rotterdam“.
 
Pentru Centrul de Plasament „Antonio“, au fost  avute în vedere servicii de proiectare privind aplicarea măsurilor de securitate la incendiu şi reabilitarea şi modernizarea celor trei căsuţe de lemn cu regimul de înălţime P+1E, Căsuţa Prichindelul, Căsuţa Spiriduşul şi Căsuţa Voinicelul. La „Micul Rotterdam“, cele şase căsuţe din lemn au acelaşi regim de înălţime şi sunt vizate aceleaşi lucrări. Valoarea estimată a lucrării este de 237.815,13 lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Centrele de Plasament „Antonio“ şi „Micul Rotterdam“, în curs de modernizare (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii