Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încălțăminte din piele pentru femei - ce să alegi pentru a arăta bine?

ro

19 Feb, 2021 09:47 1485 Marime text

Dacă vorbim de încălţăminte în tendinţe, clar spunem pantofi retro, pantofi cu platformă, pantofi stiletto sau încălţăminte cu accente metalice. Şi totuși cum alegem încălţămintea pentru care ni se potriveşte. Hai să descoperim câteva recomandări ale specialiştilor în styling.

Alege pantofi de damă de calitate

Primul şi cel mai important aspect când vine vorba de încălţăminte este calitatea. Selectează pantofi damă piele, cu ei nu ai cum să dai greş. Rafinamentul acestui material se observă de la distanță. Trebuie să recunoaştem ca pielea netedă conferă accente cosmopolitei ţinutei pe care o creezi cu pantaloni din piele ori salopete lungi. Dacă vorbim de ținute smart casual expresive, este clar spunem pantofi din piele întoarsă. Acest material eliberează un aer casual, relaxat.  
Când iubeşti accentele metalice nu ezita să porţi pantofi din piele în nuanțe metalice. Balerinii din piele argintii, pantofii oxford aurii sau T- Barurile cu toc gros cu decorațiuni metalice pot fi vedete în garderobă. 

Indiferent de opțiune şi de preferințe este important să selectezi piese de calitate cu personalitate care te reprezintă, care te ajută să îţi pui trupul în valoare. Pantofi de calitate se văd şi se simt, îi vei iubi de la prima încălţare. Pielea moale se simte bine, mângâie picioarele şi le face să se simtă perfect.  
Finisajele sunt impecabile! Pantofii de calitate au finisaje care te surprind, îmbinările şi trecerile de la o zonă la alta trebuie să fie fine, să nu fie ostentative. Chiar şi în cazul pantofilor cu accente vintage de calitate, finisajele sunt naturale, nu sunt grave dau puternic accentuate, nu par intruzive.
 

Alege pantofi compatibili cu stilul tău

Îţi plac pantofi cu platforme şi toc înalt, însă pentru a te pune în valoare, aceste tipuri trebuie să ţi se potrivească. Dacă eşti o tipă minionă, evită-i! Pantofii cu înălțime mai mare de 12 cm nu te vor avantaja. 
Ești dinamică, iubești mișcarea şi te simţi perfect în tenişi şi adidaşi? Cu siguranță îţi va fi greu să porţi stiletto! Trebuie să recunoaştem că aceștia nu sunt pentru oricine. Decât să te prezinţi cu un mers dezlânat, mai bine lipseşte-te de ei! Poartă în schimb pantofi kitten heels, sunt eleganţi şi au un rafinament aparte. Pun în valoare siluetele bine lucrat şi vin cu avantajul confortului ridicat.
Eşti o tipă căreia îi plac ţinutele cu influenţe masculine? Cu siguranţă te simţi bine în pantofi oxford, și pe bună dreptate îi porţi ori de cât ori ai ocazia. Nu ezita să creezi un look intrigant, proaspăt cu pantofi oxford şi rochie cu flori vaporoasa.  
 

Poartă pantofi în tendinţe!

Ok, trebuie să recunoaşte, poate nu toate tendinţele  şi curentele ţi se potrivesc, dar nu înseamnă că din recomandările specialiştilor internaţionali nu poţi selecta acele piese care te reprezintă. Spre exemplu în acest an se poartă platformele,  pantofii cu toc asimetric, liniile puternice şi culorile intense. Cu siguranţă nu toți pantofii sunt pe gustul tău însă, făcând o incursiune rapidă în magazinele preferate poţi descoperi acele modele în tendinţe care te completează. Caută în magazinul online CCC cele mai noi modele de pantofi din piele. Vei avea surprize plăcute, aici creativitatea se îmbină cu bunul gust în mod natural. Poţi alege să cumperi online sau din magazinul fizic pe care îl adori. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii