Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În municipiul Constanța Gunoiul aruncat la întâmplare se lasă cu sancțiuni

ro

08 Apr, 2024 15:10 460 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța



 
  • Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere o persoană care a aruncat deșeuri provenite din lucrări de construcție pe domeniul public
 
 
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere o persoană care a aruncat deșeuri provenite din lucrări de construcție pe domeniul public, potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța.
 
 

„Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă de 30.000 lei”, mai specifică sursa.


Totodată, a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoturismului folosit la săvârșirea contravenției.

„Vă reamintim că municipiul Constanța este monitorizat în permanență prin sistemul de supraveghere cât și de polițiștii locali care manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă actele normative în vigoare.

Vă rugăm să rețineți că aruncarea gunoiului la întâmplare, pe domeniul public, duce la suportarea consecințelor.

Pentru a evita aceste situații neplăcute, vă recomandăm să respectați prevederile legale privind gestionarea deseurilor și să predați  deșeurile inerte provenite din gospodărie sau de la lucrări de construcție, care nu necesită autorizație de construire, direct către operatorul de salubritate autorizat pe raza municipiului Constanța.”, menționează sursa citată.


Citește și
Stație de autobuz din cartierul constănțean Poarta 6, vandalizată de un minor. Ce măsuri vor lua polițiștii locali (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii