Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In memoriam Emilian Andrei ar fi împlinit astăzi 70 de ani. Ne lovește un dor imens

ro

04 Feb, 2022 08:11 2448 Marime text


Timpul este necruțător cu noi. Zilele trec, iar noi ne pierdem în problemele noastre cotidiene. Ne trezim, mâncăm, bem cafeaua, plecăm la muncă, muncim, venim acasă, dormim și o luăm de la capăt. Dar astăzi, timpul nostru stă în loc cu gândul la cineva care ne-a marcat viețile. Emilian Andrei. Astăzi, redactorul nostru șef ar fi împlinit frumoasa vârstă de 70 de ani.

Ar fi intrat în redacție ușor pe ușă, iar de la un calculator sigur ar fi răsunat o piesă hazlie ca să marcheze ziua de naștere. Ar fi râs cu noi și ar fi început să ne povestească de cum sărbătorea când era tânăr. S-ar fi minunat de tort și ar fi mâncat pizza. Dar el acum ne veghează de sus și ne supraveghează viețile noastre simple. 

17 ani a fost redactor șef la ZIUA de Constanța, iar în toată perioada aceea jurnaliștii au prins drag de condei prin dumnealui. Peste două decenii s-a dedicat ziarului nostru, prin care a construit o adevărată forță jurnalistică. Am rămas oameni, cu dor și cu un gând de tristețe astăzi. S-a stins la 69 de ani. Ar fi petrecut frumos la schimbarea prefixului astăzi.

Nea Andrei, ne lovește uneori un dor imens și ne amintim cu drag de toate vorbele cu care ne făceai orice zi tristă într-una cu soare puternic!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii