Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Constanța Șofer depistat în Hârșova fără permis de conducere. A refuzat prelevarea de mostre biologice

ro

31 Jan, 2024 15:51 574 Marime text







 
  • La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, potrivit IPJ Constanța.
 
La data de 28 ianuarie a.c., acesta ar fi condus un autoturism pe strada Plantelor, având suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

„Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, cât și testarea cu aparatul din dotare, pentru stabilirea indiciilor cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, spun polițiștii.

 
Acesta a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi va  fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală, conform sursei citate.

Citește și
Tânăr reținut după ce a furat o mașină și a condus-o fără a avea permis de conducere (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii