Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Constanța Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști. „A curs” cu dosare penale (VIDEO)

ro

06 Nov, 2023 13:29 773 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța




 
  • La nivelul județului Constanța, polițiștii rutieri au efectuat verificări și controale, pentru asigurarea unui climat de liniște și creșterea gradului de siguranță rutieră
  • S-au întocmit dosare penale pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice 

Astfel, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 02.50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat de 74 de ani care a condus un autoturism, pe strada Principală din satul Ștefan cel Mare, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat”, declară polițiștii.
Ulterior, a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 
În aceeași zi., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu – Postul de Poliție Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat de 19 ani care a condus un autoturism pe D.N. 2A.

„În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, transmit rutierii constănțeni.


Întrucât aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
 
De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova au identificat un bărbat de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Vadului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, mai informează IPJ Constanța.
 
Și polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un bărbat de 39 de ani care a condus un autoturism pe D.J. 391, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autovehiculul pe care acesta l-a condus nu este înmatriculat”, specifică sursa.


De asemenea, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, pe soșeaua Constanței din comuna Cobadin, s-a produs un accident rutier , prin tamponare.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat de 65 de ani ar fi condus un autoturism și ar fi pierdut controlul direcției, lovind un vehicul parcat”, spun polițiștii.


Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada D5 s-a produs un accident rutier , cu tamponare.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat de 27 de ani ar fi condus un autoturism și ar fi pierdut controlul direcției, lovind un alt vehicul.
Bărbatul a fost transportat la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
 Citește și
Șofer la volan, depistat în Constanța, sub influența substanțelor psihoactive
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii