Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Iași Nouă indivizi au dat buzna în casa unor tineri și i-au „buzunărit”. Cercetări și percheziții pentru tâlhărie calificată

ro

27 Sep, 2023 14:38 1114 Marime text
Sursa foto: Facebook
  • La începutul lunii septembrie, într-un imobil din municipiul Iași în care se aflau mai mulți tineri, au pătruns mai multe persoane, care i-au amenințat și le-au solicitat bani și bunuri
  • Aceștia au sustras 50 de lei de la unul dintre tineri, precum și alte bunuri pe care aceștia le dețineau
 
Conform IPJ Iași, astăzi, 27 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Iași au efectuat nouă percheziţii domiciliare, dintre care șapte în municipiul ieșean, iar două pe raza județului, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la începutul lunii septembrie, într-un imobil din municipiul Iași în care se aflau mai mulți tineri, au pătruns mai multe persoane, care i-au amenințat și le-au solicitat bani și bunuri și, ulterior, au părăsit imobilul, sustrăgând 50 de lei de la unul dintre tineri, precum și alte bunuri pe care aceștia le dețineau.
„În urma percheziţiilor, au fost identificate nouă persoane, fiind conduse la cercetări. Totodată, au fost ridicate o serie de bunuri care prezintă interes. În baza probatoriului administrat, opt persoane au fost reţinute de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Iași, pentru 24 de ore. La aceeași dată, cei opt urmează să fie prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi”, precizează sursa menționată.

La activități au participat și polițiști din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași, Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava, Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi și jandarmi din cadrul I.J.J. Iași. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și UTAI Iași. Activitățile au fost desfășurate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Cercetările în acest caz continuă, încheie sursa.

Citește și

Măsuri drastice luate împotriva unui șofer! Iată motivul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii