Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Constanța va opera o nouă flotă de transport alternativ Bolt/Uber! Cine sunt fondatorii firmei

ro

18 Dec, 2022 14:42 22968 Marime text
Sursa Pexeles

O nouă firmă în Constanța! Este vorba despre VLH Group SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Ana Ipătescu.
 
Firma se va ocupa de transporturi terestre de călători.
 
Fondatori și administratori sunt avocatul Nicolae Vlahu și Marinela Vlahu, cu domiciliul în Constanţa.
 
Durata de funcţionare a firmei este nedeterminată.
 
Decizia privind înființarea firmei a fost publicată în Monitorul Oficial partea A IV-A cu numărul 5226 din data de 15 decembrie 2022.
 
Contactat telefonic, avocatul Nicolae Vlahu ne-a declarat că în cadrul firmei va funcționa o flotă de transport alternativ (Bolt/Uber)
 
„Am cumpărat câteva mașini. Șoferii pot veni cu mașinile lor sau pot închiria de la noi. Cam în asta constă. Divizi asta, VLH Drive, este o flotă de transport alternativ“, ne-a mai explicat avocatul Nicolae Vlahu.
 
De menționat că Nicolae Vlahu a înființat în anul 2017, alături de Laurian Palcău (în prezent judecător în cadrul Judecătoriei Tulcea) societatea VP Euro Work SRL cu sediul social la aceeași adresă cu societatea înființată de familia Marinela Valahu și Nicolae, respectiv Ana Ipătescu, în prezent dizolvată, lichidată și radiată (Mof. 1122/24.03.2020).
 
Obiectul de activitate desfășurat a fost activități de contractare, pe baze temporare a personalului, dar asociatul fondator Laurian Palcău s-a retras, iar asociatul unic, Nicolae Vlahu, care administra societatea alături de Ioana Palcău au hotărât închiderea societății.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Proprietarii mașinilor din Constanța, vizați de o hotărâre definitivă a Curții de Apel!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii