Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Constanța Acțiuni de prevenire a bullying-ului în școli

ro

21 Feb, 2024 12:48 539 Marime text







 
  • La data de 20 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a violenței în școli, a bullying-ului și a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, la Liceul Teoretic Emil Racoviță Techirghiol, Școala Gimnazială nr. 1 Eforie Nord, Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu, Școala Gimnazială nr. 39 Nicolae Tonitza și Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiul Constanța, precum și la Școala Gimnazială nr. 1 Ciocârlia, potrivit IPJ Constanța.
 
La data de 20 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune de prevenire a violenței în școli și a bullying-ului, în unitățile de învățământ.
 
La data de 20 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari și Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune de prevenire a faptelor săvârșite cu violență și a consumului de droguri sau alte substanțe interzise în incinta și în proximitatea unităților de învățământ.
 
În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în școli și în zonele adiacente acestora.
 
 Citește și
Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști în județul Constanța
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii