Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenția conducătorilor auto! Traficul pe A4 Agigea-Ovidiu este restricționat!

ro

05 Jul, 2023 10:49 1071 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Astăzi, 5 iulie, până la ora 19:00, pe autostrada A4 Agigea – Ovidiu, pe tronsonul kilometric, 12+400 de metri – 13+400 de metri, pe sensul către Agigea, se vor executa lucrări de reparație la covorul asfaltic, circulația fiind restricționată pe prima bandă a sensului de mers. Lucrările sunt semnalizate cu balize reflectorizante.
 
Conform unui comunicat de presă din partea Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, tot astăzi, până la ora 21:00, pe autostrada A1 Deva – Nădlac, pe tronsonul kilometric 550+850 de metri – 554, pe sensul către Nădlac, respectiv pe tronsonul kilometric 554 – 549, pe sensul către Deva se execută lucrări de reparații la partea carosabilă, cu restricționarea circulației pe prima bandă. Lucrările sunt semnalizate cu balize reflectorizante.
 
De asemenea, începând de astăzi, 05 iulie, pentru aproximativ 30 de zile, pe DN1 București – Brașov, între localitatea Timișul de Sus (zona Cotul Donului) și intrarea în municipiul Brașov se for efectua lucrări de reabilitare a părții carosabile. Pe timpul lucrărilor circulația în zona va fi dirijată prin piloți de trafic, iar pe timpul nopții zona va fi marcată cu elemente de semnalizare rutieră.
 

„Recomandăm rularea cu atenție sporită și viteza redusă în zonele lucrărilor“, a mai adăugat sursa citată.


Citește și:

Județul Constanța, sub cod galben de ceață densă. Afectat și traficul pe A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii