Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța, sub cod galben de ceață densă. Afectat și traficul pe A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea

ro

05 Jul, 2023 08:10 1032 Marime text
 Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o avertizare now casting ce vizează județul Constanța. 

Potrivit ANM, până la ora 10.00 în județul Constanța se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.

De asemenea, ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe autostrada A2 București-Constanța traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 150 de metri pe tronsonul kilometric 144 - 160, între localitățile Fetești, județul Ialomița și Cernavodă, județul Constanța, respectiv sub 300 de metri pe tronsonul kilometric 160 - 212, între localitățile Cernavodă și Constanța din județul Constanța.
 
De asemenea pe autostrada A4 Constanța - Ovidiu se circulă în condiții de ceață cu vizibilitate între 100 și 300 de metri
 

„Recomandăm rularea cu viteza adaptată condițiilor de trafic, creșterea distanţei de siguranță între autovehicule și folosirea corespunzătoare a luminilor din dotare“ - au mai precizat reprezentanții INFOTRAFIC.

Citește și: 

Vremea în Dobrogea în următoarele două săptămâni! De la instabilitate atmosferică la caniculă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii