Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenția beneficiarilor Cardurile de energie primite ca ajutor expiră la 27 decembrie 2023

ro

01 Nov, 2023 14:43 1560 Marime text




Poșta Română îi atenționează pe românii care beneficiază de carduri de energie că sumele primite ca ajutor pot fi folosite doar până la data de 27 decembrie, potrivit Știripesurse.ro

Cu ajutorul cardurilor de energie puteți plăti factura la energie termică și curent electric, însă aceste carduri expiră la data de 27 decembrie 2023, anunță Poșta Română, citată de Știripesurse.ro.

Cardurile alocate ambelor tranșe din 2023 se pot folosi până la această dată inclusiv, sprijinul neputând fi utilizat în afara termenului de valabilitate prevăzut.
De asemenea, se pot plăti facturi curente sau restante, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului.

Plățile se fac prin mandat poștal. Nu se pot efectua mai mult de opt plăți/loc de consum pe durata programului de sprijin.

„Din acest motiv, vă încurajăm să le utilizați până la această dată (27 decembrie 2023, n.r.). Verificați soldul rămas pe card și asigurați-vă că îl utilizați integral înainte de data de expirare”, au avertizat reprezentanții companiei naționale.


Potrivit precizărilor Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE),   sprijinul acordat populației vulnerabile pentru compensarea prețurilor la energie este de 1.400 lei și este acordat pe loc de consum/gospodărie vulnerabilă.
 
 Citește și
A început tranșa a doua a Programului „Cardul de energie”. Cine beneficiază de acest card
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii