Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Imagini din Vama Veche! Poliția, aplaudată de o mare de oameni, adunați la o petrecere în aer liber în sudul litoralului (VIDEO)

ro

06 Jul, 2020 09:31 2880 Marime text
  • În Vama Veche, petrecăreții au aplaudat o mașină de poliție, care a rămas fără reacție când au văzut mulțimea din fața unui club din stațiune
Imagini incredibile au fost surprinse, în acest weekend, la o petrecere în aer liber din Vama Veche, capitala distracției pe timp de vară a României. De altfel, petrecerile din Vamă sunt cunoscute pentru libertate. Totuși, pandemia cu noul coronavirus a schimbat regulile distracției, în mod oficial. Amintim că o horă ad-hoc în stațiunea Mamaia a dus la schimbarea conducerii IPJ Constanța. Totuși, în Vama Veche nu există distanțare socială atunci când vine vorba de petreceri.

În schimb, imaginile arată cum o mașină a Poliției Române trece prin mijlocul mulțimii de oameni, cu sirenele pornite, iar o parte din petrecăreți aplaudă trecerea autospecialei. Lipsa de reacție a poliției a fost de bun augur pentru tinerii puși pe distacție, petrecerea continuând, cum suntem deja obișnuiți, până dimineață.

Oficial IPJ Constanța

În urma apariției în spațiul public a unor imagini din stațiunea Vama Veche, vă comunicăm următoarele:

- polițiștii prezenți la fața locului au luat măsura sancțiunii contravenționale a administratorului societății comerciale respective, conform Legii 55/2020, pentru organizarea de evenimente cu participarea a mai mult de 50 de persoane, în valoare de 2.000 de lei;

- persoanele prezente au fost atenționate și sancționate verbal, iar în scurt timp, mulțimea s-a dispersat, neexistând incidente sau evenimente nedorite.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii