Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini cu un puternic impact emoțional pentru pasionații de mașini! Noi apariții de senzație la Registrul Auto Român (FOTO)

ro

13 May, 2023 11:15 1059 Marime text

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional pentru pasionații de mașini!

Îi invidiem pe colegii de la RAR Iași, dar îi rugăm să ne mai spună poveștile unor astfel de autovehicule. Deși par aliniate la start pentru o cursă în care s-ar putea întrece clasicul, rafinamentul și exclusivismul, întâlnirea celor două RARități a fost doar o întâmplare…fericită., transmit reprezentanții RAR. 


Trecut puțin de 50 de ani, Jaguar E Type încă impresionează prin performanțe și design, chiar dacă este un simbol al secolului trecut.

Printre caracteristici se numără caroseria monococă, discurile de frână la toate roțile, servodirecția, suspensia independentă, motorul V12, cei 314 CP și viteza maximă de până la 240km/h. Această mașină se poate lăuda cu declarația de dragoste pe care i-a făcut-o însuși Enzo Ferrari: “Jaguar E type este cea mai frumoasă mașină din lume!”.

Fără a avea nevoie de prea multe prezentări, “îmbrăcat” în albastru, un supercar Lamborghini Huracan, fabricat în 2015 și propulsat de 600 CP.

P.S. Colegii de la RAR Iași spun că ambele #RARități au ieșit învingătoare la numărul de fotografii făcute de cei care le-au admirat., mai transmite sursa citată. 

foto: RAR 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii