Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare în Bacău

ro

20 Sep, 2023 16:27 950 Marime text
Sursă foto: IGPR
  • La această oră, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, pun în aplicare, în municipiul Bacău, 4 mandate de percheziție domiciliară, la sediile și locuințele unor persoane fizice și juridice și 4 percheziții auto.
 
La această oră, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, pun în aplicare, în municipiul Bacău, 4 mandate de percheziție domiciliară, la sediile și locuințele unor persoane fizice și juridice și 4 percheziții auto, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Persoanele vizate sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 
 
Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2019, persoanele cercetate, prin intermediul unor societăți comerciale pe care le-ar fi administrat în fapt, dar pe care le-ar fi înființat pe numele altor persoane, ar fi realizat venituri pe care și le-ar fi însușit în totalitate, fără a achita taxele și impozitele datorate bugetului de stat. 
 
Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 800.000 de lei.
 
Perchezițiile vizează descoperirea de înscrisuri contabile și extracontabile, precum și medii de stocare. Astfel de bunuri au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor.
 
Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Brașov: Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii