Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Bărbat prins în flagrant delict de polițiști, cu 250 de grame de canabis

ro

01 Jan, 2024 17:58 928 Marime text
Sursă foto: IGPR
  • La data de 31 decembrie 2023, polițiștii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Botoșani, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
     
La data de 31 decembrie 2023, polițiștii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Botoșani, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Măsura a fost luată după ce bărbatul a fost depistat în flagrant delict, în municipiul Botoșani, în timp ce ar fi deținut, în autoturismul său, în scopul comercializării, aproximativ 250 de grame de canabis.
 
La data de 31 decembrie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Botoșani au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore.
 
În cursul aceleași zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Botoșani a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.
 
Acțiunea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani.
 

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Poliția Română: Polițiști în misiuni internaționale de sărbători
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii