Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Idei de tinuta pentru un look de seara

ro

24 Aug, 2021 11:13 1813 Marime text
Aveti o cina sau o petrecere in aceasta seara? Ati fost invitata la un eveniment de seara si nu stiti cu ce sa va imbracati? Important este sa alegeti imbracaminte care vi se potriveste, in care sa va simtiti confortabil si care, mai presus de toate, sa va puna in valoare silueta.

Uneori avem probleme cu iesirea noaptea pentru ca nu stim ce sa purtam, ce pantofi sa purtam, geanta, accesorii, totul! Dar nu trebuie sa fie dificil daca stiti sa faceti diferenta intre angajamentele de zi si de noapte pentru a gasi tinuta potrivita pentru fiecare ocazie.

Topuri negre

Topurile de baza pe care ar trebui sa le aveti in garderoba sunt alb-negru, astfel incat este usor sa le combinati cu alte articole. Pentru un look de seara sofisticat puteti opta pentru topuri dama din latex care sunt la moda in acest an. Combinati-le cu o pereche de pantaloni sau o fusta mini si veti obtine un look de invidiat. Acum, daca sunteti putin mai indraznete si doriti sa purtati ceva sexy, nu puteti rata un top scurt din dantela.

Pantaloni negri

Pantalonii sunt una dintre piesele vestimentare cele mai folosite de femei, pentru confortul pe care ni-l ofera atunci cand vrem sa aratam si ne simtim bine. Nu dau gres niciodata si sunt o imbracaminte minunata pentru practic orice zi si ora a anului! Prin urmare, nu pot lipsi din dulapul nostru, deoarece sunt foarte versatili si pot fi purtati la orice ocazie. Ii puteti purta cu un top din latex si un sacou, o combinatie care nu dezamageste niciodata.

Rochii si fuste

O fusta sau o rochie neagra ne va face intotdeauna sa aratam mai feminin si nu strica sa avem cateva dintre aceste articole vestimentare in dulapul nostru, sa iesim la petrecere, poate o intalnire sau o cina cu prietenii.
Fustele mini vor arata grozav cu o bluza sau tricou de baza. Pantofii trebuie sa fie cu toc sau platforme inalte, cu exceptia cazului in care mergeti la un club pe plaja, caz in care sandalele joase sunt cele mai potrivite.
Pe langa culoarea neagra, o culoare cu care nicio femeie nu va trece neobservata este culoarea rosie. Cu o rochie usor mulata in aceasta culoare, silueta va fi marcata. Cu acest gen de rochie, nu trebuie sa uitati de accesorii. Cele din aur sunt foarte speciale si ofera aspectului o mare eleganta.

Pantaloni scurti

Daca sunteti in cautarea unui alt aspect confortabil pentru a dansa, aceasta poate fi o alta combinatie infailibila. Pantalonii scurti nu trebuie sa fie prea scurti si ii puteti combina cu bluze sau topuri de latex. De asemenea, topurile cu paiete sau cu elemente aurii sau argintii sunt foarte spectaculoase.

Articole inspirate de lenjerie

Unele articole vestimentare inspirate de lenjerie pot fi, de asemenea, foarte sexy. Este adevarat ca la prima vedere putem fi reticenti in a purta o imbracaminte in acest stil, deoarece exista intotdeauna teama ca poate fi prea vulgara. Cu toate acestea, exista diferite tipuri de articole de imbracaminte care au tesaturi de lenjerie, sunt moderne si deloc extravagante.
In general, negrul este de obicei culoarea vedeta pentru a iesi noaptea, dar nici purtarea unor culori mai stralucitoare nu este incompatibila. Cel mai important lucru este intotdeauna sa stiti cum sa alegeti accesoriile care se potrivesc cel mai bine, tinand cont ca, daca tinuta este in culori inchise, este potrivit sa purtati accesorii mai indraznete. In schimb, daca purtati haine colorate, pantofii si accesoriile ar trebui sa fie mai putin stralucitoare pentru a nu incarca aspectul.

Dupa cum veti vedea, aceste articole de imbracaminte va vor permite sa obtineti mai multe combinatii pentru a arata incredibil oricand. Daca scopul dvs. este sa iesiti in evidenta si sa aratati la moda, optati pentru culori metalice (argintiu, auriu, bronz) sau imprimeuri vibrante.
Intra pe https://www.jojofashion.ro/ si vezi noua colectie de topuri de dama din latex, pantaloni, fuste, rochii si alte articole de dama din latex si numai.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii