Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Home alone" Liberalul Claudiu Teliceanu, succesorul Elenei Frîncu la conducerea Direcţiei pentru Sport?

ro

16 May, 2012 03:00 2769 Marime text

La începutul acestei săptămâni a avut loc, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), proba scrisă a concursului pentru funcţia de director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa, după ce, în luna martie, Elena Frîncu, supranumită doamna sportului constănţean, s-a pensionat. La concurs au participat Sorin Buşu, cel care a fost directorul interimar al DJST după plecarea Elenei Frîncu, şi Claudiu Teliceanu, fost director al Direcţiei pentru Tineret în perioada 2005 - 2009.

Claudiu Teliceanu a obţinut, potrivit declaraţiilor sale, o notă mai mare de 7, astfel încât s-a calificat pentru următoarea probă, cea orală. Contracandidatul său, democrat-liberalul Sorin Buşu, a obţinut sub 7 şi, prin urmare, Teliceanu a rămas singurul candidat pentru conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa. Cea de-a doua probă, susţinerea orală, va avea loc, „în principiu", susţine Claudiu Teliceanu, în cursul acestei zile, tot la ANFP.

Claudiu Teliceanu a fost, din 2005 şi până la începutul anului 2009, directorul Direcţiei pentru Tineret Constanţa. De asemenea, el a lucrat alături de Elena Frîncu la conducerea DJST, în calitate de director adjunct, pentru doar două luni, în 2010.

Membru al PNL încă din 2002, Claudiu Teliceanu a fost liderul Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Constanţa până anul trecut. În prezent, nu mai deţine funcţii, fiind, conform spuselor sale, simplu membru al PNL Constanţa.

Din 13 martie, DJST Constanţa are o conducere interimară, asigurată de Sorin Buşu, fost director adjunct al instituţiei. Prin Ordinul 303 al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Buşu, fiul lui Gheorghe Buşu, directorul adjunct al AJOFM Constanţa, a fost numit director executiv interimar.

Deşi a rămas singurul doritor al funcţiei de conducere a DJST, Claudiu Teliceanu ne-a declarat că, până la ordinul ANST, nu se poate considera noul director al instituţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii