Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hală pentru procesarea produselor piscicole în comuna Agigea. Investitorul a solicitat acord de mediu

ro

07 Nov, 2019 00:00 1696 Marime text
Total Credit SRL, controlată de asociații  Gheorghe Simona Petronela, Luchian Traian Ştefan și Mercea Bianca, investește într-o hală de procesare a produselor piscicole. Societatea a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a acord de mediu pentru proiectul „Construire hală procesare produse piscicole, spații depozitare, spații birouri parter P+1e; organizare de șantier și împrejmuire teren“, amplasată în comuna Agigea, parcela A216/10, lot 1.
 
Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului din mun. Constanța, strada Unirii nr. 23, de luni până vineri, între orele 9.00 și 13.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului din Constanța.
 

Total Credit SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înmatriculată în anul 2007, Total Credit SRL are sediul în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 1.250 lei, integral vărsat, este compus din 25 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt: Gheorghe Simona Petronela, cu 32% din capitalul social, Luchian Traian Ştefan, cu 28% din capitalul social, Mercea Bianca - 40% din capitalul social. Persoane împuternicite ale societății, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale şi nerezidențiale, sunt Gheorghe Simona Petronela și Luchian Traian  Ştefan.
 
În anul fiscal 2016., firma cu niciun salariat a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 72.583 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu niciun salariat a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 109.370 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: niciun salariat, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 43.300 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii