Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Habitat for Humanity România revine în comuna Cumpăna! Două locuințe vor fi construite în cinci zile (GALERIE FOTO)

ro

19 Jun, 2023 13:57 1004 Marime text
Sursa Galeriei Foto: Primăria CumpănaHabitat for Humanity România, se întoarce în comuna Cumpăna pentru a ridica două locuințe în sistem duplex, în doar 5 zile (19-23 iunie), cu ajutorul voluntarilor.
       
Potrivit unui comunicat al Primăriei Cumpăna, astăzi 19 iunie, în prima zi a evenimentului sunt prezenți în comuna din județul Constanța peste 40 de voluntari, care vor lucra la ridicarea pereților, montarea fermelor de acoperiș și a distanțierelor.
        

„Echipele care se vor alătura proiectului săptămâna aceasta sunt, pe de-o parte, angajați ai companiilor partenere, studenți ai Facultății de Construcții din cadrul Universității “Ovidius” Constanța, voluntari persoane fizice care se reîntorc pe șantier de fiecare dată, dar și familiile care se vor muta în noile case și dintre cele care locuiesc în prezent în cartierul Habitat din Cumpăna.
        
Atelierele sunt coordonate și supravegheate tot timpul de echipa de suport, formată din specialiști în construcții, pentru ca lucrările să fie executate corect.
        
Proiectul este realizat în continuarea unui parteneriat de succes cu Primăria comunei Cumpăna, care asigură terenul pe care sunt construite casele și racordarea la utilități“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Cumpăna.

        
Acesta se va extinde în anii următori prin punerea la dispoziție a unui nou teren în proximitatea celui unde au fost ridicate, pe parcursul a 7 ani, 36 de locuințe pentru familii cu venituri reduse din comunitate.
       
Locuințele sunt destinate exclusiv locuitorilor comunei Cumpăna care au depus dosar și au îndeplinit anumite condiții. 

Citește și: 

Primăria Cumpăna și Habitat for Humanity anunță evenimentul ce va marca proiectul Hope Build #1


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii