Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul a aprobat construirea a 27 de noi unități sanitare prin PNRR

ro

23 Feb, 2023 08:15 1266 Marime text
Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook/Ministerul DezvoltăriiGuvernul României a aprobat în data de 22 februarie 2023, lista celor 27 de obiective de investiții finanțate din PNRR.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății, lista cuprinde spitale noi care vor fi construite în întregime, corpuri noi de clădiri, precum și reabilitarea altora. 

„Prin această investiție se va asigura inclusiv dotarea spitalelor sau a unităților sanitare nou construite cu aparatură medicală și sisteme performante de digitalizare pentru realizarea fișei de observație electronică a pacienților.

În cadrul apelului Infrastructură spitalicească publică nouă aferent PNRR au fost depuse 46 de dosare de finanțare. Dintre acestea, 42 au îndeplinit criteriile de eligibilitate prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 1237 / 2022 și au intrat în următoarea etapă de analiză în vederea acordării punctajului conform metodologiei de evaluare. Cele 27 de obiective au fost selectate în ordinea descrescătoare a punctajului obținut și în limita bugetului alocat investiției specifice din PNRR“ - au mai precizat reprezentanții Ministerului Sănătății.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii