Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru „USL simte nevoia să se protejeze"

ro

13 Sep, 2012 01:00 2211 Marime text
Chiru_-_Gigi_Chiru_1.jpgIntenţia PSD de a-i obliga pe candidaţi ca la alegerile parlamentare să folosească în campanie sigla partidului ai cărui membri sunt este gândită pentru a-i încurca pe contracandidaţi să se organizeze, susţine Gigi Chiru.

Deputatul PSD Andrei Sava a depus recent la Parlament o propunere legislativă ce prevede ca la alegerile parlamentare candidaţii să folosească în campanie sigla partidului ai cărui membri sunt, chiar dacă vor candida din partea unei alianţe electorale. Ca urmare, dacă iniţiativa legislativă va fi adoptată, semnele electorale comunicate Biroului Electoral Central în vederea înregistrării lor de către alianţele şi uniunile politice sau electorale vor trebui să conţină semnele electorale ale fiecărui partid sau formaţiune politică ce intră în componenţa respectivei alianţe sau uniuni politice ori electorale.

 Chiru_-_Gigi_Chiru_2.jpg

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Democrat Liberal Constanţa, Gigi Chiru susţine că „prin acest demers legislativ cei de la USL intenţionează să-şi încurce contracandidaţii să se organizeze şi să fie mai eficienţi". „Pe fondul descrescător al USL-ului, ei simt nevoia să se protejeze luând astfel de decizii", a mai precizat Chiru. Liderul PDL declară că o astfel de iniţiativă ce presupune îngrădirea drepturilor celorlalte partide politice nu este una care să-l bucure. „Probabil că acest lucru vizează iniţiativa legislativă a deputatului PSD - să nu se mai constituie alte alianţe, pentru ca USL să rămână singura alianţă pe scena politică. Iar îngrădirea unor drepturi ale clasei politice nu este de natură să mă bucure", a declarat preşedintele PDL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii