Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi ”Urez mult succes echipei naționale și selecționerului Cosmin Contra pentru a învinge Suedia”

ro

17 Oct, 2019 19:23 1809 Marime text
Gheorghe Hagi, manager tehnic al FC Viitorul, a comunicat pe site-ul oficial al echipei de fotbal un comunicat de presă. Acesta este nemulțumit de un articol publicat în presa centrală, după meciul cu CFR Cluj, referitor la echipa națională:

„Se vorbește în acest articol că aș fi supărat deoarece echipa mea nu a avut jucători convocați la lotul național de seniori, dar vă reamintesc că au fost prezenți numai puțin de șase jucători pe care i-am format la FC Viitorul și un altul care a evoluat de asemenea pentru noi: Benzar, Cicâldău, Ianis, Coman, Mitriță, Marin și Toșca (Mai avem câțiva până la 11...sau poate vor fi mai mulți...).

Urez mult succes echipei naționale și selecționerului Cosmin Contra pentru a învinge Suedia și a obține un egal cu Spania, care să ne califice la turneul final. Acesta trebuie să fie obiectivul fiecărui român.

Bravo celor aproximativ 30 de mii de copii prezenți pe Arena Națională pentru susținerea lor fantastică. Înseamnă că România are viitor”, se arată în comunicatul de presă postat pe site-ul echipei FC Viitorul

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii