Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Simion și-a făcut test antidrog. „Am fost acuzat că mă droghez" (VIDEO)

ro

07 Apr, 2022 20:01 1497 Marime text
George Simion în drum spre spital Foto captură video Facebook/ George Simion
Într-o filmare video postată pe pagina sa de pe Facebook, președintele AUR, George Simion a anunțat că a decis să-și facă un test antidrog, în urma acuzațiilor lansate la adresa lui. Acesta a spus că îi va da în judecată pe cei care le-au lansat și va dona banii câștigați în urma procesului.



"Am găsit o soluție să facem rost de bani pentru copiii nevoiași. Luăm de la parlamentarii și europarlamentarii români care răspândesc minciuni despre noi. Am ajuns la Spitalul Obregia care se ocupă de narcomani și de chestii din astea. Facem analizele la Stat, să nu creadă cineva că pot fi manipulate probele.



O să mergem să-mi fac un test antidrog pentru că am fost acuzat că mă droghez. Acuzații lansate de un deputat USR", a spus Simion, referindu-se la Nicu Fălcoi. 



"Și nu-l dau în judecată doar pe el, îl mai dau în judecată și pe europarlamentarul lor Dragoș Pîslaru, care spunea că sunt plătit de ruși. Păi dacă nu aduce el dovadă că sunt plătit de ruși. Să mergem să ne ia probe de sânge.”


George Simion a declarat că îi va da în judecată pe Nicu Fălcoi și Dragoș Pîslaru pentru că l-ar fi acuzat că se droghează și că va dona banii dacă va câștiga procesele.






"Dragii mei, USR-istul este bun de plată", a spus Simion și a arătat rezultatele care indicau absența drogurilor. 
"O să cer până la 100.000 de euro, spuneți-mi unde să donăm banii", a încheiat acesta, adresându-se urmăritorilor săi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii