Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt calificat la Constanța! Făptașii, prinși în în flagrant delict când ar fi intenționat să părăsească teritoriul țării (FOTO)

ro

06 Jul, 2023 18:41 5289 Marime text

La data de 6 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat 5 bărbați bănuiți de comiterea a 4 infracțiuni de furt calificat în municipiul Constanța. 

În perioada 17 mai – 4 iulie a.c., aceștia ar fi pătruns în locuințele persoanelor vătămate, din muncipiul Constanța, de unde ar fi sustras bunuri, bani și bijuterii în valoare totală de peste 80.000 de lei.,transmite IPJ Constanța. 

În urma probelor administrate în dosar, cei 5 bărbați au fost identificați și dați în urmărire de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul de Investigații Criminale.

Patru dintre aceștia au fost prinși în flagrant delict, în momentul în care ar fi intenționat să părăsească teritoriul României, de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, pe D.N. 25, în județul Galați.

Ulterior, au fost preluați de polițiștii din Constanța și conduși la sediul Poliției municipiului Constanța.

În urma efectuării controlului corporal și al vehiculului cu care se deplasau persoanele bănuite, au fost descoperite și ridicate obiecte folosite la comiterea faptelor, bunurile sustrase, la data de 4 iulie a.c., din locuința uneia dintre persoanele vătămate, precum și importante sume de bani., mai punctează sursa citată. 

Cei 4 bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Peventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală. 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța. 

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii