Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fuego si Stefan Hrusca - colinde pe scena Casei de Cultura

ro

07 Dec, 2009 02:30 1891 Marime text
Luna cadourilor este plină de surprize muzicale la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Pe lângă Tudor Gheorghe, care va susţine un concert „rescris după 20 de ani", „Degeaba...?!", pe 19 decembrie, la ora 18.00, alte două mari voci ale României vor urca pe aceeaşi scenă.

Fuego, Paul Surugiu după numele lui adevărat, susţine pe 16 decembrie, începând cu ora 19.00, un concert de colinde care face parte din turneul naţional „Colind pentru părinţi".

Pe 21 decembrie, începând cu ora 19.30, Ştefan Hruşcă ne va încânta cu piese specifice sărbătorilor de iarnă. În cadrul concertului se vor regăsi atât melodii consacrate, însă şi altele noi, de iarnă.

„Nu pot să închei anul fără colindele lui Hruşcă. L-am adus şi la Constanţa pentru că este foarte iubit şi aici. Fiecare creştin îşi umple sufletul cu astfel de colinde", a precizat directorul Casei de Cultură Constanţa, Gheorghe Ungureanu.

Biletele, care costă 50 de lei, deja s-au pus în vânzare, însă numărul lor scade de la o zi la alta, dovadă a faptului că sunt aşteptaţi cu nerăbdare, şi la malul mării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii