Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Roclean 2004 SRL, din Constanța, cere să intre în insolvență! Legături cu firma care a făcut curățenie la DIICOT

ro

25 Sep, 2023 17:00 978 Marime text
 
 
 
  • Roclean 2004 SRL îi are ca asociați pe Diaconu Alexandru Vili și pe Diaconu Vasile.
  • Diaconu Alexandru Vili apare, potrivit Termene.ro, în alte două firme, respectiv Roclean Maintenance SRL și Roclean Spălătorie SRL.
  • La sediul Roclean Spălătorie SRL funcționează, conform Termene.ro, și Roclean Servicii Curățenie SRL, controlată de Diaconu Alina-Cristiana, asociat unic și administrator.
  • Roclean Servicii Curățenie SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Autoritatea Navală Română dar și Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
 
Societatea comercială Roclean 2004 SRL, cu sediul pe bulevardul 1 Mai, din Constanța, specializată în activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor, cere să intre în insolvență!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, solicitarea celor de la Roclean 2004 SRL a fost materializată în dosarul 6446/118/2023, primul termen fiind stabilit pentru data de 4 octombrie 2023.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 25 septembrie 2023, Roclean 2004 SRL a fost fondată în septembrie 2004 și este controlată de asociații  
Diaconu Alexandru Vili și Diaconu Vasile, fiecare deținând câte 50 %, primul figurând și ca administrator. 
 
Diaconu Alexandru Vili mai apare, potrivit Termene.ro, în Roclean Maintenance SRL și în Roclean Spălătorie SRL.
 
Pentru anul 2014, firma Roclean 2004 SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 145.328 de lei și, pentru anul 2022 o pierdere netă de 24.819 de lei.
 
Despre Roclean Maintenance SRL
 
Potrivit Termene.ro, Roclean Maintenance SRL (fondată în septembrie 2010) se ocupă de activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor are sediul social pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, din Constanța.
 
Asociații și administratori Roclean Maintenance SRL sunt Diaconu Alexandru Vili și Diaconu Alina Cristina.
 
Pentru anul 2016, Roclean Maintenance SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 430.014 lei, iar pentru anul 2022 o pierdere netă de 1.121 de lei.
 
Despre Roclean Spalatorie SRL
 
Roclean Spalatorie SRL (fondată în august 2016) se ocupă de spălarea și curățarea (uscată) articolelor textile și a produselor din blană, are sediul social pe strada Insulei, din localitatea Ovidiu, județ Constanța, și este controlată de Diaconu Alexandru Vili, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2022, cu patru angajați, Roclean Maintenance SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 283.468 de lei și o pierdere netă de 129.969 de lei.
 
Roclean Servicii Curățenie SRL  
 
Potrivit Termene.ro, la același sediu mai funcționează și SC Roclean Servicii Curățenie SRL, firmă fondată în iulie 2014 și specializată în activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor.
 
SC Roclean Servicii Curățenie SRL este controlată de Diaconu Alina-Cristiana, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2022, cu 16 angajați, Roclean Servicii Curatenie SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 1.763.093 de lei și un profit net de 367.634 de lei.
 
Contracte publice
 
Roclean Servicii Curățenie SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), pentru care a prestat servicii de curățare a birourilor, Autoritatea Navală Română, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, Grădinița cu Program Prelungit Mugurel, dar și Grădinița Pestișorul de Aur. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Falimentul Vectra Imobiliare SRL, amânat pentru decembrie 2023

 
Este oficial!
Fundaţia Fantasio, fondată de CJC și Consiliul Local Constanța, a intrat în faliment!


 
Condemar SA, din Constanța, a intrat în insolvență! A fost una dintre cele mai cunoscute companii specializate în prelucrarea și conservarea peștelui
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii