Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fregata „Regina Maria” a primit aprecieri la finalul exercițiului Dogu Akdeniz 21 (GALERIE FOTO)

ro

14 Nov, 2021 08:51 1538 Marime text
  • La conferința de analiză finală a exercițiului, comandantul COMTURMARFOR, contraamiral de flotilă Yalcin Payal a felicitat participanții, evaluând pozitiv modul în care fiecare a acționat conform misiunilor primite pe durata exercițiuluI.
În perioada 1-12 noiembrie, fregata „Regina Maria” a participat la exercițiul „Dogu Akdeniz 21” ca parte a grupării permanente SNMG-2, arborând drapelul României în Estul Mării Mediterane, la exercițiul organizat de Forțele Navale ale Turciei.

La conferința de analiză finală a exercițiului, comandantul COMTURMARFOR, contraamiral de flotilă Yalcin Payal a felicitat participanții, evaluând pozitiv modul în care fiecare a acționat conform misiunilor primite pe durata exercițiului.

Recunoașterea eforturilor depuse de către echipajul fregatei „Regina Maria” a venit chiar din partea comandantului grupării SNMG-2, contraamiralul de flotilă Stefano RUSSO, care a apreciat profesionalismul marinarilor de la bordul navei românești.

Prin participarea fregatei F222 la misiuni și exerciții sub comanda unei grupări navale NATO, Forțele Navale Române contribuie la implementarea măsurilor de securitate pe flancul sud-estic al Alianței, precum și la consolidarea deprinderilor marinarilor români de a executa o gamă largă de misiuni în cadrul operațiilor militare aliate.

Sursa foto-text: Forțele Navale Române 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii