Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frauda la vama din România continuă Încă un container a fost descoperit cu marfă contrafăcută pentru o firmă din Ucraina! (FOTO)

ro

06 Jul, 2023 11:32 834 Marime text
Sursă: Direcța Regională Vamală București
  • Ieri, pe 5 iulie, inspectorii vamali de la Constanța au găsit sute de pachete de veselă de bucătărie, susceptibilă de aducere atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca susmenționată.
  • Bunurile respective urmau să ajungă la o firmă din Ucraina.
În data de 5 iulie 2023,  inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră  Constanța Sud - Direcția Regională Vamală București au descoperit într-un container sosit din China, aparținând unei societăți comerciale cu sediul în Ucraina, 720 bucăți ustensile bucătărie din material plastic și lame din metal inscripționate „NICER DICER PLUS“, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca susmenționată.
 
Conform unui comunicat de presă pus la dispoziție de Biroul comunicare, relații publice și mass-media al Autorității Vamale România din cadrul Ministerului Finanțelor, bunurile au fost reținute iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 54.000 lei.       
                  
Citește și:

Milioane de ucraineni au trecut granița României de la începerea războiului! Câte infracțiuni s-au comis în doar 24 de ore
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii