Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FPTR Conferință de presă privind perspectiva turismului românesc în anul 2021

ro

03 Feb, 2021 10:53 1344 Marime text
  •  Federația Patronatelor din Turismul Românesc organizează  o conferință de presă cu privire la turismul românesc din 2021.
Chiar dacă pandemia a evoluat necontrolat, măsurile impuse de autorități nu au reușit să stopeze scăderea dramatică a activității turismului în toată lumea.

Spre deosebire de alte țări europene, care au ajutat substanțial întreprinderile din turism pentru a le proteja atât pe ele, cât și pe angajații lor în fața acestei pandemii, Guvernul României a făcut doar promisiun

Resursele financiare ale patronilor din turism s-au epuizat, de aceea este esențială punerea cât mai rapidă în practică , a soluțiilor deja găsite de majoritatea tărilor europene, pentru ca afacerile construite cu mult efort în toți acești ani, să poată fi salvate de la dezastru.

  În cadrul conferintei de presă domnul Mohammad Murad, Președinte FPTR, va prezenta situația actuală și perspectiva turismului românesc în anul 2021 și vor fi dezbătute subiecte de maxim interes privind supraviețuirea acestui sector de activitate, alături de reprezentanții celor mai importante organizații patronale de turism din România.
 
În speranța că veți da curs invitației, vă rugam să confirmați participarea până în data de 02.02.2021, ora: 16:00, pe următoarea adresă de e-mail office@fptr.ro, numărul de locuri fiind limitat conform contextului pandemic actual. Conferința de presă va fi transmisă si live pe pagina de Facebook a federației : https://www.facebook.com/fptr.ro

Sursă foto: Facebook (FPTR)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii