Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A solicitat acord de mediu de la APM Constanţa Fostul secretar de stat Gheorghe Albu, investeşte la Viişoara

ro

25 Aug, 2015 00:00 5277 Marime text
Gheorghe Albu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi fost director al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Constanţa, asociat unic în SC Nostalgic SRL, intenţionează să construiască o hală de vinificaţie.
 
În acest sens, societatea Nostalgic SRL a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Construire hală vinificaţie S (parţial) +P+E parţial“, amplasat în comuna Cobadin, sat Viişoara, strada Crângului. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanța, str. Unirii nr.23, Constanța, județul Constanța, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00 şi la adresa titularului SC Nostalgic SRL, cu sediul în comuna Cobadin, satul Viişoara, strada Panselei nr. 300. Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, între orele 9.00 şi 13.00.

 Registrul Comerţului, despre investitor

Nostalgic SRL, aşa cum reiese din fişa de pe Registrul Comerţului, consultată pe 24 august 2015, a fost înfiinţată în anul 1998 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân. Firma are un capital social subscris de 2.000 de lei, integral vărsat, compus din 40 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 50 de lei. Asociat unic al societăţii este Gheorghe Albu, născut pe 30.07.1955, în Dobromir Vale, judeţul Constanţa. Administratorul societăţii care se ocupă de „Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase“ este Neagu Napoleon Răzvan, născut pe 08.10.1975, în Constanţa. Numele lui Gheorghe Albu mai apare în SC Argonaut SRL, Geodez Construct SRL şi Albu Gheorghe Întreprindere Individuală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii