Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:04 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fondatorul Hipy Bio l-a înlocuit pe șeful CJC, Mihai Lupu în SC Internațional Petroleum Services SRL

ro

26 Jul, 2021 00:00 940 Marime text
  • Adunarea Generală a Asociaților SC Internațional Petroleum Services a adoptat mai multe decizii importante
  • Asociații au adoptat hotărârea prin care Mihai Lupu, președinte al Consiliului Județean Constanța a fost eliberat din funcția de administrator unic al societății, ca urmare a demisiei, find ales într-o functie publică
  • Lupu fusese numit administrator unic al International Petroleum Services SRL la începutul anului 2018
  • Administrator unic, cu puteri depline, pe perioadă nedetermitată, Alexandru Fetcu
 

Adunarea Generală a Asociaților SC Internațional Petroleum Services, cu sediul social în Iași a adoptat mai multe decizii importante.

Astfel, asociații – SC Construcții Hidrotehnice SA și Corneliu-Dan Cârligeanu au adoptat hotărârea nr. 1/2020 a AGA prin care Mihai Lupu, președinte al Consiliului Județean Constanța a fost eliberat din funcția de administrator unic al SC Internațional Petroleum Services, ca urmare a demisiei, find ales într-o functie publică.

Facem mențiunea, că Lupu fusese numit administrator unic al International Petroleum Services SRL la începutul anului 2018.

Totodată, asociatul Corneliu-Dan Cârligeanu a renunțat la calitatea de administrator, în locul acestuia fiind numit, administrator unic, cu puteri depline, pe perioadă nedetermitată, Alexandru Fetcu, de profesie economist și  fondatorul liniei de sucuri de cătină, Hipy Bio.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:
 
Fostul deputat de Constanţa Mihai Lupu a devenit administrator unic al International Petroleum Services SRL

Funcția de președinte al CJ Constanța a venit la pachet cu “sacrificii”. Mihai Lupu s-a retras din societatea cu care a făcut cele mai importante afaceri

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii