Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fluidizarea traficului constănțean. Un nou drum urmează să lege Tomis Plus de DN 3C, către Târgul de legume (galerie foto+video)

ro

18 Nov, 2019 00:00 3612 Marime text

Lucrările la drumul către Târgul de legume, porțiunea DN3C, continuă, iar locuitorii din Tomis Plus au un motiv de bucurie, deoarece un traseu nou a fost gândit special de drumari pentru a fluidiza traficul rutier din zonă.

Echipa ZIUA de Constanța vă arată primele imagini cu lucrările de la drumul respectiv, acestea fiind în stadiu incipient. Drumul a fost tasat, urmând să se toarne covorul asfaltic.

Lucrările pe DN 3C au fost încheiate în data de 6 noiembrie. „Se va lucra în continuare la acostamente, la completarea semnalizării verticale, urmând ca în conformitate cu normele tehnice, să fie aplicate și marcajele rutiere”, a precizat Mihaela Tudor.

Amintim că, potrivit purtătorului de cuvânt al DRDP, Mihaela Tudor, lucrările ar fi trebuit să fie gata până la finele lunii noiembrie, însă vremea bună a ținut cu drumarii, lucrările fiind finalizate cu mult înainte de termenul prestabilit. „La DN 3C, este vorba de lucrări de întreținere curentă de vară ce se execută între km 2+400-5+200 și care cuprind colmatări fisuri și crăpături, refacerea rosturilor, tratarea burdușirilor și așternerea mixturii asfaltice. Termenul de finalizare a lucrărilor este 30 noiembrie 2019”, a punctat Mihaela Tudor.


Citește și:

Atenție șoferi! Se lucrează pe DN3C între Constanța și Ovidiu. Drumul va fi reabilitat (galerie foto+video)

Mergeți pe traseul ce duce spre Târgul de legume? Iată cum arată acum drumul! (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii