Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:47 23 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Cîțu nu este bine-venit la Vama Veche. Ce a declarat primarul Daniel Gheorghe Georgescu

ro

27 May, 2021 13:44 638 Marime text

 
  • Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu, de care aparține și Vama Veche, îi transmite lui Florin Cîțu să nu vină în localitate. El se plânge de alocările bugetare pentru dezvoltarea zonei.
„Răzbunare politică. Decont electoral. Două salarii de președinte de consiliu județean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni

25.000 lei! Este suma derizorie alocata comunei Limanu de catre Consiliul Judetean Constanta!
Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), peste 7.000 de locuitori si implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat ca doua salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente!
Este aceasta o Romanie normala? Este asta o dovada de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum!
Suntem conștienți ca este doar o răfuială politică, o metoda din vremuri de tristă amintire, folosită doar de oameni cu caractere îndoielnice atunci cand vor sa  demonstreze o poziție de forță!
Alocarea bugetară demonstrează clar ca toate primariile PNL au primit sume considerabile, indiferent de dimensiunea localitatilor sau programele aflate în derulare. In schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite, sumele primite fiind derizorii. Cum spuneam, o comuna întreagă a primit pentru dezvoltare echivalentul a  doua salarii încasate de șeful județului!

Nu o sa înțeleg niciodată de ce, pentru anumite personaje, orgoliul politic este mai puternic decât interesul unei comunități. Dar, cu asemenea dovezi de management "performant", PNL demonstrează clar cine a rămas repetent la fair-play.

Oamenii înțeleg mult mai bine realitatea de zi cu zi decât se crede din birourile Consiliului Judetean Constanta. Și vor taxa aceasta lipsa de respect la adresa lor. Veți ajunge sa decontati rezultatele acestor răfuieli, cu varf si-ndesat!

 Un trai decent nu trebuie  condiționat de sigle de partid! Conteaza prioritățile unei comunități, nevoile oamenilor si un management public corect si eficient! Dar, discutam despre principii pe care managerii PNL fie  le-au uitat din momentul în care au preluat conducerea județului, fie nu le-au cunoscut niciodată.
Avem viziuni diferite si acest lucru este evident!

Prin urmare, cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Câțu, sa abandoneze ideea de a petrece o noapte în  Vama Veche si să se reorienteze în aceasta vara spre Ciocarlia sau Aliman. Sunt localitati care își permit paine si sare din banii publici! In plus, domnul Premier va avea astfel si ocazia sa cerceteze, în amănunt, programele ambitioase de dezvoltare ale acestor localitati, premiate de managerii PNL Constanta  cu alocări financiare record!”, a transmis printr-un comunicat de presă, Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Citește și: Premierul Florin Cîțu, după ridicarea restricțiilor de noapte „Acum trebuie să mă duc neaparat în Vamă să stau toată noaptea“

Ti-a placut articolul?

Comentarii