Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL alege Autosel Cars & Trucks SRL pentru serviciile de întreținere și reparare auto (DOCUMENT)

ro

22 Apr, 2024 21:02 993 Marime text

  foto: Pexels
 Autosel Cars & Trucks SRL a semnat prin cumpărare directă cu Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL contractul vizând Servicii de întreținere și reparare a autovehiculelor, aflate în administrarea si în proprietatea SC Utilități Publice - Gospodăria Comunală SRL.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de  177.000 de lei.   

Denumirea achiziției este „Servicii de întreținere și reparare a autovehiculelor, aflate în administrarea și în proprietatea SC Utilități Publice - Gospodăria Comunală SRL“.
 
 
 
Despre SC Autosel Cars & Trucks SRL


Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 22 aprilie 2024, SC Autosel Cars & Trucks SRL a fost înființată în anul 2015, are adresa în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate la Ministerul de Finanțe este „Întreținerea și repararea autovehiculelor“.

Conform sursei citate, în SC Autosel Cars & Trucks SRL asociați sunt Secil - Haluk Selamet (cu 70%) și Marius - Alexandru Neguș (cu 30%), acesta din urmă deținând și calitatea de administrator.

În 2022, SC Autosel Cars & Trucks SRL a avut o cifră de afaceri de 3.150.986 lei, un profit de 599.893 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 12.

Platforma termene.ro informează și că SC Autosel Cars & Trucks SRL are peste 80 de contracte câștigate - achiziții directe și un contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 16 noiembrie 2023).

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.Citește și:

Firme ConstanțaCL Cernavodă preia rolul de asociat unic în Utilităţi Publice-Gospodăria Comunală SRL

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii