Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța UMEX SA și-a deschis cont la CEC Bank. Ce alte decizii au fost luate în cadrul ședinței Consiliului de Administrație

ro

18 Aug, 2023 12:50 1025 Marime text


Conform hotărârii nr. 08 din data de 29 martie 2023 a Consiliului de Administrație al UMEX SA, societatea și-a deschis un cont curent la CEC Bank SA.
 
De asemenea, UMEX SA a contractat un credit de investiții prin programul IMM INVEST Plus de la CEC Bank SA în cuantum de 7.000.000 de lei și o linie de credit prin programul IMM IINVEST Plus în cuantum de 3.000.000 de lei.
 
Persoanele împuternicite sunt Cristian Țăranu (domiciliat în Năvodari) și Irina Doinița Voineagu (domiciliată în Constanța).
 
Sus numiții vor avea drept de semnătură în bancă, precum și pentru a semna, în mod valabil, orice documente financiar – contabile și bancare ale societății.
 
S-a aprobat constituirea următoarelor garanții în favoarea CEC Bank SA:
 
A) Garanţii aferente facilităţii de credit F1 - Garanţie emisă de FNGCIMM/FRC pentru 90%, exclusiv dobânzile, comisioanele şi
spezele bancare aferente creditului garantat; Depozit Cash collateral pentru garantarea creditului de 300.000 lei; Ipoteca legală mobiliară asupra soldurilor creditoare ale tuturor conturilor prezente şi viitoare deschise de beneficiarul Programului la CEC BANK - S.A., proporţional cu
procentul de garantare; Faţă de UMEX - S.A. va răspunde în solidar codebitorul Agro Chirnogi - S.A.
 
B) Garanţii aferente facilităţii de credit F2 - Garanţie emisă de FNGCIMM/FRC pentru 90%, exclusiv dobânzile, comisioanele şi spezele bancare aferente creditului garantat; Depozit Cash collateral pentru garantarea creditului de 700.000 lei; Ipoteca legală mobiliară asupra soldurilor creditoare ale tuturor conturilor prezente şi viitoare deschise de beneficiarul Programului la CEC BANK - S.A., proporţional cu procentul de garantare; Faţă de UMEX - S.A. va răspunde în solidar codebitorul Agro Chirnogi - S.A.
 
Cristian Țăranu a fost împuternicit, în calitate de Director General al UMEX SA, să ducă la îndeplinire prezenta decizie, precum și pentru a reprezenta societatea în relația de CEC Bank SA şi FNGCIMM/FRC, în vederea semnării documentaţiei necesare pentru dosarul de analiză necesar încheierii Contractului de credit între societate şi CEC Bank - S.A. şi FNGCIMM/FRC, precum şi în vederea semnării Contractului de Credit, a unei facilităţi de credit de investiţii prin programul IMM INVEST Plus de la CEC BANK - S.A., în cuantum de 7.000.000 de lei şi de asemeni a unei linii de credit prin programul IMM INVEST Plus de la CEC BANK - S.A., în cuantum de 3.000.000 de lei şi semnarea contractelor de garantare şi acordurile de finanţare, cât şi a declaraţiilor cu FNGCIMM/FRC, precum şi orice acte adiţionale ulterioare.
 
La ședința Consiliului de Administrație au fost prezenți membrii votanți, Khalil Ibrahim – președinte CA, Maryo Cobâlă – membru CA și Răzvan Laurențiu Stoica – membru CA.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3300 din data de 25 iulie 2023.
 
Despre UMEX SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 18 august 2023, UMEX SA a fost înființată în anul 1992, iar obiectul de activitate este „Manipulări“.

În SC UMEX SA pachetul de acțiuni este deținut de Sarkis Sarkis (30,3841%), Jihad El Khalil (30,3498%), Youssef Laoun (30,3157%) și alți acționari (8,95%). Calitatea de administratori o au Maryo Cobâlă, Khalil Ibrahim și Răzvan - Laurențiu Stoica.
                             
În 2022, SC UMEX SA a avut o cifră de afaceri de 102.515.716 lei, un profit de 20.458.654 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 333.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța Adunarea Generală Extraordinară a acționarilor UMEX SA, convocată. Ce cuprinde ordinea de zi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii