Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:40 30 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Termoficare Constanța SRL are un nou director economic! Mandatul lui Carmen Cornelia Mitea a încetat

ro

03 Oct, 2023 17:00 1027 Marime text
  • Modificările au fost decise în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al Termoficare Constanța SRL din 18 august 2023, fiind publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 4260 din 26 septembrie 2023.
Termoficare Constanța SRL o are ca director economic provizoriu pe Ioana Tănase, cu mandat valabil cinci luni, după încetarea mandatului directorului anterior, Carmen Cornelia Mitea.
 
Modificările au fost decise în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al Termoficare Constanța SRL din 18 august 2023, fiind publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 4260 din 26 septembrie 2023.
 
Se arată în datele oficiale că mandatul directorului economic Carmen Cornelia Mitea a încetat la data de 1 septembrie 2023, în locul său fiind numită provizoriu, cu aceeași dată, Ioana Tănase.
 
CA-ul Termoficare Constanța SRL a aprobat ca remunerația directorului economic să fie în valoare de 15.931 de lei brut pe lună.
 
Despre Termoficare Constanța SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 3 octombrie 2023, Termoficare Constanța SRL a fost înființată în 2021, are sediul social în Constanța, pe strada Badea Cârțan, nr. 14A și se ocupă de furnizarea de abur și aer condiționat.
 
Societatea are mai multe puncte de lucru în Constanța.
 
Municipiul Constanța este unicul asociat.
 
Administratorii sunt Lavinia Anton, Laurențiu Chirtop, Iulian Aurel Gropoșilă, George Lăzărescu și Liviu Dorel Popa.
 
Numele Laviniei Anton se regăsește și în Floralia Ascensia SRL, Romar-Co Audit SRL, Marant Contabilitate, Expertiză și Consultanță SRL, Groupe BBL Romania SA (cenzor), Johnny Trans SRL (administrator), Euro Star Trans SRL (administrator), Gedvec SA (cenzor) și Carmeco SA (auditor).
 
Numele lui Iulian Gropoșilă figurează și în Centrul de Transfer Tehnologic Constanța SRL, Gropper SRL și Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipienților sub Presiune – CNCIR SA (administrator).
 
George Lăzărescu figurează și în Gea Gasinstal SRL și Gea Instal Service SRL, iar Liviu Dorel Popa - în Relco Litoral SRL.
 
În 2022, Termoficare Constanța SRL a declarat 354 de angajați, pierderi peste 131 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 228 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Nuclearelectrica SA investește peste 1,91 de milioane de euro în birouri din containere modulare, la CNE Cernavodă (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii