Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Serv Class din Brăila deschide un punct de lucru în Ovidiu

ro

23 Jun, 2023 00:00 1121 Marime text
  • Dirk Hoffman, Kai Hoffman, Mircea Cătălin Gruia, Georgeta Gruia, dar și compania Claas Regional Center South East Europe SRL din Afumați, județul Ilfov sunt asociați în Serv Class SRL Brăila.
Serv Class SRL din Brăila a deschis un punct de lucru în localitatea constănțeană Ovidiu, pe strada Tulcei nr. 3B+3C și l-a închis pe cel de pe strada Tulcei nr. 1, din aceeași localitate.
 
Hotărârea a fost luată de asociații Serv Class la finele lunii martie 2023, fiind publicată în Monitorul Oficial Nr. 2697 din 20 iunie 2023.
 
Se arată în datele oficiale că la discuții au participat asociații Dirk Hoffman (20%), cetățean german, Kai Hoffman (20%), cetățean german, Mircea Cătălin Gruia (20%), Georgeta Gruia (20%), dar și compania Claas Regional Center South East Europe SRL din Afumați (20%).
 
Astfel, punctul de lucru din Ovidiu al firmei Serv Class a rămas pe strada Tulcei nr. 3B+3C.
 
Administratorul Mircea Cătălin Gruia a fost împuternicit să ducă la îndeplinire hortărârea asociaților.
 
Despre Serv Class SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 22 iunie 2023, Serv Class SRL a fost înființată în 1999, are sediul social în Brăila, Șoseaua Râmnicu Sărat, nr. 84B și se ocupă de comerț cu ridicata al mașinilor agricole, echipamentelor și furniturilor.
 
Asociați cu câte 20% sunt Dirk Hoffman, Kai Hoffman, Mihai Cătălin Gruia, Georgeta Gruia și Claas Regional Center South East Europe SRL Ilfov.
 
Mihai Cătălin Gruia este administrator, iar Michael Beier este reprezentant asociat persoană juridică.
 
Numele lui Mihai Cătălin Gruia se regăsește și în IA Infinity Consulting SRL București și Serv Class Irigații SRL Brăila.
 
În 2022, Serv Class a declarat 107 angajați, profit peste 28,17 milioane de lei și cifra de afaceri peste 282,236 milioane de lei.
 
Firma figurează cu două contracte publice și o achiziție directă, autoritatea contractantă fiind Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Combaterea Eroziunii Solului Mircea Motoc Perieni.
 
Asociatul Claas Regional Center South East Europe SRL Ilfov este o societate înființată în 2012, se ocupă de comerț cu ridicata al mașinilor agricole, echipamentelor și furniturilor și este controlată de Claas Kommanditgesellschaft Auf Aktien MBH și administrată de Michael Beier.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Meva Finance Consulting și-a mutat sediul social în Năvodari

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii