Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Firme Constanța O nouă firmă de securitate, deschisă în județ. Iată unde are sediul social

ro

08 Apr, 2024 19:40 1324 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  •  În Monitorul Oficial al României, la data de 26 martie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către doi bărbați din județul Constanța, respectiv județul Ilfov.

În Monitorul Oficial al României, la data de 26 martie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către doi bărbați din județul Constanța, respectiv județul Ilfov.
 
Conform sursei citate, este vorba de firma Logistic Guard Security SRL. Sediul social este în satul Ștefan cel Mare, comuna Saligny, strada Principală, nr. 59, iar capitalul social este de 200 lei, total părți sociale: 20 a 10 lei fiecare. Domeniul principal de activitate al companiei este reprezentat de grupa CAEN: 8010 - Activități de protecție şi gardă.
 
Fondatori și administratori sunt Soare Constantin-Cosmin și Paraschiv Mihai.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
ONRC: Peste 600 de firme cu sediul social în Constanța, radiate în primele două luni ale anului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii