Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cetațean ucrainean și-a făcut firmă la Constanța. Iată cu ce se va ocupa

ro

29 Feb, 2024 13:15 817 Marime text
  • Fondatorul noi firme este Dmytro Petrenko, cu domiciliul în Ucraina, Kharkiv, Regiunea Kharkivska. Seanetix Solutions SRL va desfăășura activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
  • Decizia de constituire, înmatriculare şi înregistrare a profesionistului societății Seanetix Solutions SRL a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
 
În baza cererii nr. 4177 din data de 18.01.2024 şi a actelor doveditoare depuse, la Registrul comerţului a fost autorizată constituirea, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului societății Seanetix Solutions SRL.
 
Firma va avea sediul social în municipiul constanţa, strada Cuza Vodă nr. 20, scara A, demisol și desfășura activităţi de servicii în tehnologia informaţiei; activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
Capital social de 200 lei, este compus din 20 de părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Valoare participare străină totală este de 200 lei.
 
Fondatorul noi firme este Dmytro Petrenko, cu domiciliul în Ucraina, Kharkiv, Regiunea Kharkivska. Tot el este și administratorul firmei care are o durată de funcţionare nedeterminată. Decizia de constituire, înmatriculare şi înregistrare a profesionistului societății Seanetix Solutions SRL a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Un cetățean din Turcia a fondat o firmă de construcții la Constanța

Un bărbat din Tulcea a pus bazele unui cabinet stomatologic la Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii